• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wij ondersteunen en begeleiden landelijk het Midden en Klein Bedrijf tot de diverse overheidssubsidies welke beschikbaar zijn vanuit de Europese Unie, het Rijk, de provincie en gemeenten. 

Kwaliteit, transparantie en toegankelijkheid vormen de rode draad in onze dienstverlening. Het koppelen van de activiteiten van de klant aan de vele subsidieregelingen is onze uitdaging. AdviesTeam-MKB onderscheidt zich door het contact periodiek te onderhouden en continuïteit te bewaken waarbij persoonlijk contact centraal staat. AdviesTeam-MKB is betrokken en volhardend. Wij hopen een pilaar te kunnen vormen voor uw organisatie en hiermee uw subsidiekansen te vergroten.

AdviesTeam-MKB werkt voor u, maar op geheel eigen wijze. Persoonlijkheid van de adviseurs is in de praktijk minstens zo belangrijk als hun deskundige achtergrond. Wij onderschatten immers niet het belang van een goede persoonlijke relatie tussen ons bureau en uw organisatie. Een langdurige maar vooral succesvolle relatie is ons uitgangspunt.

De subsidieregelingen zoals vermeld op onze website zijn nog maar een topje van de ijsberg. Er zijn in zijn totaliteit ongeveer 3200 subsidieregelingen. Denkt u ergens voor in aanmerking te komen en/of heeft u vragen, AdviesTeam-MKB staat voor u klaar! In een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunnen wij de diverse mogelijkheden met u bespreken.

Neem contact op met AdviesTeam-MKB zodat er onderzoek voor u verricht kan worden.