• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

13-03-2020

Geachte klant/relatie,

Update coronavirus en beleid AdviesTeam-MKB
In reeds gepubliceerd bericht 11 maart jl. hebben wij u geïnformeerd geen intake/orientatiegesprekken te verrichten in Provincie Brabant en nabije omgeving. Na spoed overleg met de directie is besloten dat onze medewerkers alleen reeds geplande spoed afspraken zullen afhandelen aankomende week. Hierna zal er in de komende weken geen intake/inventarisatie afspraken plaatsvinden en of ingepland worden in geheel Nederland. Digitale middelen zullen worden ingezet om uw subsidietrajecten goed af te handelen. Deze maatregel zaql tenminste gelden tot en met 31 maart 2020.

Adviesteam-mkb acht deze maatregelingen nodig om u als klant maar ook om ons personeel te beschermen. Onze medewerkers zullen trachten uw subsidietrajecten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Uiteraard hopen wij dat u begrip heeft voor deze situatie.

AdviesTeam-MKB

 

11-03-2020 

Geachte klanten/relaties,

Op deze wijze willen wij u kenbaar maken dat Adviesteam-MKb preventie maatregelingen heeft getroffen omtrent het coronavirus.
Om onze medewerkers en u als klant te beschermen hebben wij als team besloten dat er vanaf heden geen intake/inventarisatie afspraken meer plaatsvinden in Provincie Brabant en of nabije omgeving.

Uiteraard hebben wij alternatieve digitale middelen die wij als team willen inzetten om de communicatie voort te zetten.

Wi hopen op uw begrip,

AdviesTeam-MKB